Bonne nuit

Då har det gått en dag och jag har ännu en gång satt mig med kliande fingrar placerade på tangentbordet. Jag har en slags yr lyckokänsla (pirr i magen för er som föredrar det) i hela kroppen. Jag kan knappt sitta still, jag längtar efter att göra saker. Det är mycket positivt på det sättet att jag är pigg och får mycket gjort. När det gäller att plugga är det emellertid inte riktigt så bra, man slarvar bort sig lite när man sitter och läser ...

Idag bestämde jag mig för att ta tag i de läxor jag har över lovet, och lyckades åtminstone räkna en del matte. Fast matte kan förstås tolkas på olika sätt (i alla fall om man har en "liten dator" till miniräknare)!



Annars är det fortfarande städning som gäller i stort. Jag är mycket glad och nöjd med livet just nu, men jag är rädd att det kommer att bli sämre med det när lovet är slut och skolan tar vid igen, så det gäller att ta vara på det! Ibland får jag en sådan väldig lust att kura ihop mig till en liten boll på en filt på golvet, precis som min hund. Inga bekymmer. Samtidigt skulle det kanske bli enformigt ... Vem vet? Inte jag i alla fall.







God natt till alla som läser det, oavsett när ni läser det. Natten är mycket trevlig och kommer alltid igen, så det skadar inte att i förtid önska att den ska bli god.

Inflyttning

Så, efter mycket runtstökande har jag äntligen fått lite ordning här i min nya "tillvaro". Med tanke på att jag är mycket oteknisk, inte kan mycket om kodning och inte har något bildredigeringsprogram (Paint är vad som gäller) tycker jag att det blev riktigt fint. Hemtrevligt, till och med.

Annars har dagen gått åt genom städning och genomlyssning av gamla Disney-sagoband. När man kommer in i ett rum i kaos och lämnar det i nästan perfekt ordning känner man sig duktig. Duktighet är en mycket tillfredsställande känsla. Vad kan jag annars bidra med till detta o så intressanta inlägg? Jo, det förstås, det är höstlov vilket är mycket underbart, och jag har precis bakat drömmar (vilka familjen emellertid snabbt kastade sig över, så det är inte många kvar ändå). Resten av kvällen är det dessvärre plugg som gäller, fastän det är lov. Men något nytt att läsa ska vi nog kunna leta upp också. Greven av Monte Cristo, vad sägs om det?

I Begynnelsen...



Så, ja. Nu har jag följt strömmen och skaffat mig en blogg. Eller ja, strömmen, jag gjorde det inte förrän jag vaknade tidigt en morgon (idag) och bestämde mig för att nu, nu var det dags.

Bilden laddar jag upp för att det behövs lite färg här, just nu ser det hemskt ut. Den tog jag i Paris för ungefär ett halvår sedan (lite onödig information, om ni är intresserade).

Detta är som sagt mitt första inlägg, så jag hoppas att ni har överseende, kära läsare, med det hemska svammel som sprider ut sig över er skärm i detta ögonblick. Snart ska det dock bli ordning och reda, då ska jag skriva något vettigt. Till dess: Au revoir! Hoppas att ni kommer tillbaka och inte blir avskräckta av min okunskap om bloggande!

RSS 2.0