The eagle is flying again.

Jag skrev visst aldrig att jag gjorde ett sommaruppehåll. Men det gjorde jag i alla fall. Nu är skolan igång igen, och jag hinner ändå inte skriva något på min blogg. Men jag bytte ut påskliljorna mot något mer höstigt, åtminstone. Allt håller på att bli brunt utomhus. Kallt är det också. Mörkt. Men jag kan ändå inte riktigt förstå dem som blir deprimerade av hösten. Den är fin och mysig!

Idag är det lördag. Det finns massor av saker att göra, och jag är faktiskt ganska så energisk, för en gångs skull. Kan det ha att göra med att jag lade mig tidigt igår? Jo, antagligen. I vilket fall som helst vaknade jag vid sjutiden imorse, och bestämde mig för att gå upp. Jag har varit pigg och vaken sedan dess. Men hungrig. Ingen annan vaknade och gick upp förrän halv tio. Och jag ville inte äta frukost ensam. Sedan gick de upp i alla fall: familjen. Jag tycker om långfrukost med familjen, diskutera olika saker och bara ha det mysigt tillsammans. Jag åt plättar till frukost. Mums!

Nå, ska jag berätta den stora nyheten nu? Jag är en av de 26 bästa i LitteraLunds skrivartävling! Jag är fantastiskt lycklig, fast det har inte riktigt gått upp för mig än, att det är sant. Det blir tredje gången i mitt liv som jag blir publicerad. Kanske skulle jag ändå kunna bli författare? Fast antagligen inte. Jag menar, en lärobok och två "tävlingsböcker". Det räcker inte långt. Men när jag blir klar med min projektarbetesbok, då ska jag skicka in den till ett förlag och testa!

Nej, nu ska jag skriva ut min reviderade projektplan och gå och plugga fysik inför redovisningen på måndag. Jag kan då inte improvisera fram en redovisning i Fysik B, i alla fall... och så ska jag fixa en present till Alex, som fyller 18 på måndag! Grattis. :)


Nornchen, vem annars?

RSS 2.0