Kostymförråd i kombination med brittiska författare

Det är fredag (snart lördag)!!! Jag är glad. Om jag bara klarar mig genom nästa vecka blir allt bra, för sedan är det påsklov. Jag satt precis och läste igenom alla inlägg jag någonsin skrivit. Det handlade ganska mycket om att överleva skolveckor. Men det gör jag ju alltid, så varför inte nu?

Usch, jag har träningsvärk i hela kroppen. Jag gick och simmade efter skolan, och på något sätt blev det tre kilometer. Vilket ledde till att jag känner mig ganska stel just nu. Men inte så farligt som jag trodde, faktiskt.
      Hade egentligen tänkt läsa senaste bokförvärvet (Wives and Daughters, Elizabeth Gaskell) ikväll, men sedan kom pappa och ville se på Jane Eyre. Och det kunde jag förstås inte motstå. Så det får bli bok imorgon istället. Under Earth Hour, kanske? Att läsa med stearinljus är nog väldigt mysigt, bara man har så många att man ser ordentligt (och inte anstränger ögonen för mycket).
      Nå, ska ni vara med i Earth Hour imorgon, då? Nej, jag tänker inte uppmana någon att vara med, det finns det tillräckligt med människor som gör redan. Har inte människor blivit övertygade vid det här laget, tror jag inte att mina åsikter gör så stor skillnad (särskilt som ingen läser min blogg).

Utöver plugg och Earth Hour imorgon blir det en tur till Teaterns dag i Malmö. De säljer ut delar (?) av sitt kostymförråd, och det tycker i alla fall jag låter mycket intressant. Och nu, nu är jag ganska så trött och ska snart gå och lägga mig. Men en bild ska vi väl ladda upp också?


Northanger Abbey, ett av mina senaste förvärv (och en av mina besattheter)

And here we go again ...

Jag är visst totalt oförmögen att skriva en blogg kontinuerligt. Det är ju helt hopplöst! Varje gång säger jag att jag ska skriva ordentligt så skriver jag ett inlägg, och sedan händer det inget på ett par veckor. Jag ska sluta säga saker som jag inte håller. Nej, jag får försöka hinna med bloggen lite bättre, men jag lovar inget.

Och nu är det förstås dags för mig att gå och plugga (sedan sova) igen. Ledsen, lilla blogg, men det får bli en annan dag.

Som avslutning bjuder jag på bilden jag ska analysera på svenskan på tisdag (muntliga nationella).

Bonne nuit!


La Liberte guidant le peuple (Delacroix)

RSS 2.0